Home Profil Reference Radovi Novosti Kontakt

1988. - 2008.

 

JUBILEJ KOMPANIJE

Kompanija AVC-Pro d.o.o. je svojim formiranjem preuzela nastavak delatnosti projektantskog biroa AVC PROFESSIONAL, koji je osnovan u decembru 1988. godine. Praktično, 2008. godina je godina jubileja, jer se navršava 20. godina od formiranja projektantskog biroa koji je počeo kao centar akcionog okupljanja veće grupe konsultanata oko pojedinih projekata, a s' vremenom je sve preraslo u delatnost kompanije koja je sinonim za kvalitet i uspešnost u oblastima kojima se bavi.

Početak daleke 1988. godine vezan je za projekat audio sistema za Klub viših oficira u Bagdadu - Irak (objekat P-700), koji je realizovan u saradnji sa firmama Biro ST – Beograd i ATR – Ljubljana. Potom je usledio projekat video sistema za Narodno pozorište u Beogradu (1988/89), a odmah zatim i projekat A/V sistema za pozorište ATELJE 212 u Beogradu (1989/90) koji su realizovani u saradnji sa više beogradskih firmi (JUGOINSPEKT, LOLA AUDIO, SVETLOST, BALKANIJA i dr.)

Narodno pozorište u Beogradu

Narodno pozorište u Beogradu

Kasnije je ostvarena uspešna saradnja sa firmama AVC – Zagreb na projektu audio sistema na objektu teniskih terena STELLA MARIS u Umagu (1990), PROGRES - Beograd na projektu audio i video sistema u Dvorcu kulture grada Novokuznjeck - Rusija (1991/92), MTEC - Austrija na projektu audio sistema za pozorište ZETSKI DOM na Cetinju - Crna Gora (1992/93), NT+ - Beograd na projektu audio sistema za podzemno železničko stajalište VUKOV SPOMENIK u Beogradu (1995) i dr.

Teniski tereni STELLA MARIS u Umagu

Teniski tereni STELLA MARIS u Umagu

Danas je AVC-PRO okrenut saradnji sa velikim brojem firmi koje su ovlašćeni distributeri A/V opreme na teritoriji Srbije, kao i prema širokoj lepezi investitora i izvođača koji opremaju pozorišta i domove kulture, bioskopske sale, sportske i poslovne objekte i dr. Imajući u vidu sve veću primenu multimedijalnih tehnologija AVC-PRO je u svom poslovanju posebnu pažnju posvetio ovoj oblasti uz intezivno praćenje novih trendova, pri čemu je u poslednjih nekoliko godina realizovan veći broj objekata u Beogradu (sale za sastanke u objektima: JUB Trgovina, SIEMENS, MICROSOFT, JUBMES banka, Institut Vinča i dr.).

Konferencijska sala JUBMES banke u Beogradu

Konferencijska sala JUBMES banke u Beogradu

U ovoj godini jubileja AVC-PRO planira da za sve svoje prijatelje i saradnike organizuje svečanu proslavu na kojoj će biti dodeljene odgovarajuće zahvalnice svima koji su za ovih dvadeset godina bili uz nas. Tom prilikom će biti promovisan i video film „AVC juče-danas-sutra“.

Januar 2008.

AVC-PRO, Kneza Miloša 43, Beograd Srbija
English Info